Düşük Sistemle Oynanabilecek 6 Ucuz Oyun

Düşük sistemli bilgisayarlar için 6 oyun

Birçok oyuncu güçlü bir sisteme sahip olsa da herkes iyi bir sisteme sahip olamayabilir. İyi bir bilgisayara sahip olamamak iyi oyunlar oynayamayacağımız anlamına gelmez. Bu listede sizlere kaliteli, ama düşük sistem isteyen oyunları listeledik. Oyunların linklerine yazı içerisinden ulaşabilirsiniz

Bu listede gördüğünüz tüm oyunlar 1GB’lık bir ekran kartı ve 6 GB bir ram ile oynanabilir. Oyunların birkaç tanesi eski oyunlar olsa da içlerinde güncel oyunlar da var. Bu oyunları yüzlerce saat oynayabilirsiniz. Her türden oyuna yer verdiğim bu listede her oyuncuya yönelik bir oyun var.  Oyunlar aynı zamanda uygun fiyatlı oyunlar . Almasanız bile istek listenize mutlaka ekleyin, indirimleri kaçırmayın.

1. Grim Dawn

Grim Dawn bir aksiyon-RYO oyunu. Farklı sınıf kombinasyonları ve ekipmanlarla istediğimiz oynanış tarzını oluşturabildiğimiz bir oyun. Diablo tarzı, izometrik yapısı ve grim dark estetiğiyle en sevilen aksiyon-RYO’lardan biri. Eğer aksiyon ve rol yapma oyunlarından zevk alıyorsanız Grim Dawn’ı yüzlerce saat oynayabilirsiniz. Eğer bu türe uzaksanız bile Grim Dawn’a göz atmanızı öneririm. Grim Dawn’ı aynı zamanda arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. DLC‘ler ve modlar ile Grim Dawn sizlere yüzlerce hatta binlerce saat oynanabilecek bir deneyim sunuyor. Oyunla ilgilenenle Grim Dawn Steam sayfasına bakabilirler

2. Core Keeper

Core Keeper bir hayatta kalma ve aksiyon oyunu. Bir mağranın derinlerinde başladığımız Core Keeper’da üretim, hayatta kalma ve aksiyon mekanikleriyle eğleneceli bir deneyim yaşıyoruz. Henüz erken erişimde olan Core Keeper pixel art tasarımıyla dikkat çekiyor. Standart hayatta kalma oyunlarından farklı olarak Core Keeper’da basit bir karakter geliştirme ve aksiyon sistemi var. Becerilerimizi yavaşça geliştirebiliyor ve güçlenebiliyoruz. Arkadaşlarınızla çevrimiçi oynayabileceğiniz Core Keeper’ı çoğu oyuncu severek oynayacaktır. Oyuna Core Keeper Steam üzerinden ulaşabilirsiniz.

3. Streets Of Rogue

Streets Of Rogue bir sandbox roguelike oyunu . Streets Of Rogue’da yozlaşmış bir şehiri kurtarmaya çalışıyoruz. Farklı karakter ve becerilerle bulunduğumuz şehirde istersek sakince istersek kaosla sorunları çözebiliyoruz. Çevrimiçi oynanabilen Streets Of Rogue’un yeni oyunu da yolda. Pixel art grafikleri ve eğlenceli yapısıyla Streets Of Rogue roguelike severler için birebir. Streets Of Rogue Steam sayfasından oyuna ulaşabilirsiniz. Ayrıca yeni oyunu Streets Of Rogue 2‘ye de bakmayı unutmayın.

4. DUSK

DUSK yakın tarihte çıkmış en iyi retro-shooter oyunlardan. 1990‘ları hatırlatan DUSK arcade-shooter severler için birebir. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz DUSK incelememizi okuyabilirsiniz. DUSK hızlı oynanışı ve akıllı bölüm tasarımıyla her oyuncunun oynaması gereken bir oyun. Tüm shooter severler DUSK Steam sayfasından oyuna erişebilirler.

5. Warhammer 40,000 Dawn Of War

Dawn Of War bir zamanların en iyi strateji oyunlarından biriydi. RTS türünün en iyi örneklerinden olan Dawn Of War türü seven herkes tarafından oynanmalı. Özellikle Dawn Of War Soulstorm ve Unification Mod ile yüzlerce saat oynayabileceğiniz Dawn Of War günümüz RTS’lerine bile kafa tutar. Dawn Of War oyununu aynı zamanda Warhammer evrenini tanımak için oynayabilirsiniz. RTS severler Dawn Of War Steam üzerinden oyuna bakabilirler.

6. Divinity Original Sin

Divinity Original Sin ile tüm oyuncular RPG oyunlara yeniden ilgi duymaya başladı. Divinity Original Sin uzun oynanışı ve kapsamlı hikayesiyle tüm RPG severlerin oynaması gereken bir oyun. 2. oyun oyuncular tarafından daha fazla sevilse de Divinity Original Sin’de kesinlikle oynanması gereken bir oyun. RPG severler oyuna Divinity Original Sin Steam sayfası üzerinden ulaşabilir.

Düşük Sistemli Oyunlar

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
İlgili İçerikler