2022 Valorant Pro Crosshair (Nişangah) Kodları

Valorant pro crosshair kodları, en iyi nişangah kodları

Profesyonel Valorant oyuncularının en iyi nişangah ayarlarına yer verdiğimiz listemizde oyuna yeni başlayanların referans alabileceği pro crosshair ayarları yer alıyor.

2022 Valorant güncel aim kodlarını kendi nişangah profilinize yükleyerek sizde profesyonel Valorant oyuncularının kullandığı crosshair ayarlarıyla oynayabilirsiniz.

2022 Güncel Valorant Crosshair Kodları

Valorant FPS oyununda crosshair yani nişangah oyunda oldukça önemli role sahiptir. Zira bir oyunun kaderini belirleyen ve performansı etkileyen yegane şey nişangah ayarlarıdır.

Net bir görüş sağlamak, iyi nişan almak ve hedefleri ıskalamadan atış yapmanızı sağlayan nişangah seçimi, maç esnasında amatör oyuncuların önüne geçmenizi sağlayacaktır.

Nişangah çoğunlukla kişisel tercihe ve oyun tarzına bağlıdır, ancak bu crosshair profilleri kendi artı işaretinizi özelleştirmenize yardımcı olacaktır.

1. Tenz

Tenz crosshair
Tenz crosshair

Tyson “TenZ” Ngo’dan daha iyi bir Valorant nişancısı bulmak gerçekten çok zor. Kendisi aim laboratuvarlarında ve Valorant dereceli karşılaşmalarda rekorlar kıran bir E-spor oyuncusudur.

0;s;1;P;c;5;h;0;m;1;0l;4;0o;2;0a;1;0f;0;1b;0;S;c;4;o;1

2. Boaster

Boaster crosshair
Boaster crosshair

Jake “Boaster” Howlett’in sahnedeki yüksek enerjisi onun bildiği tek şey değil. Fnatic kaptanı, tutarlılığı ve kendine güveni ile ünlü bir as nişancıdır. Crosshair işaretçisi, Counter-Strike: Global Offensive’den beri aynı!

0;s;1;P;c;1;o;1;d;1;0l;0;0o;2;0a;1;0f;0;1t;0;1l;0;1o;0;1a;0;S;c;1;o;1

3. NagZ

Nagz crosshair
NagZ crosshair

Juan Pablo “NagZ” Lopez, Sentinels’i VCT Champions 2021’de elemesiyle çok konuşulmuştu. NagZ, dikkat çekici oyunları ve keskin nişancılığıyla Valorant topluluğunda hızla popülerlik kazanan bir E-spor oyuncusudur.

0;s;1;P;c;5;o;1;0t;1;0l;3;0a;1;0f;0;1b;0;S;o;1

Ayrıca Valorant en iyi crosshair işaretçileri hakkında daha fazla bilgi almak ve oyunla ilgili ipuçlarına erişmek için yine sitemizde yer alan “En İyi VALORANT Oyuncularının 2023 Crosshair Kodları” adlı rehberimizi inceleyebilirsiniz.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
İlgili İçerikler