2022 Valorant Ücretsiz Silah Kaplaması Nasıl Alınır?

Valorant oyununda ücretsiz premium skinleri bedavadan elde edebilirsiniz. Bedava Valorant skinleri nasıl alınır merak ediyorsanız güncel yöntemlerle birbirinden şık silah kaplamaları, uğurlar, hareketli spreyler ve oyuncu kartları kazanabilirsiniz.

Valorant oyununda yeniyseniz veya bir süredir oynuyorsanız Valorant silah kaplamalarını ücretsiz alma yöntemlerini merak ediyor olabilirsiniz.

Varsayılan silah kaplamalarından bıktıysanız ücretsiz silah kaplaması alabileceğiniz yöntemleri güncel olarak paylaşıyor olacağız.

Bu rehberimizde ücretsiz silah kaplamaları, bedava Valorant spreyleri ve çeşitli uğurları hiçbir ücret ödemeden nasıl alacağınızı anlatıyoruz.

Bedava Valorant Skinleri Nasıl Alınır?

Silahınız Valorant FPS oyununda en çok gördüğünüz objelerden biridir. Dolayısıyla iyi bir görünüm, hem oyun içi performansınızı artıracak hem de silah efektleri oynayışınıza önemli derecede etki edecektir.

Ancak Riots’un premium teklifleri için silah kaplaması satın almaya gücünüz yetmiyorsa endişelenmeyin, çünkü siz de kendiniz için tamamen bedava Valorant skinleri kazanabilirsiniz.

Bedava Premium Silah Kaplaması Alma Yöntemleri

Ne yazık ki, oyundaki ikincil ve birincil silah görünümlerinin çoğunun Valorant’ın VP olarak bilinen Premium para birimi ile satın alınması gerekiyor. Bu para birimi hiçbir şekilde ücretsiz olarak elde edilemez ve gerçek para ile satın alınması gerekir.

Ancak oyun içi görevleri yaparak premium silah kaplamalarını bedava olarak elde edebilirsiniz. Bunlara ek olarak promosyon olarak çeşitli online platformların bedava oyun içi ögelerinden talep edebilirsiniz.

Bu listemizde Valorant’ta bedava premium silah kaplaması alma yöntemlerine değiniyoruz. Bu yöntemler bedava premium skin alma yöntemleri arasındaki en garanti yöntemlerdir.

1. Ajan Kontratları

Ajan Kontratları

Ajan kontratları çeşitli oyun içi ögelerin elde edilmesi için en iyi yöntemlerden biridir. Yeni başlayanların pek bilmediği bu özellik oynadığınız ajanı daha verimli kullanmanızı sağlıyor.

Ayrıca her maç sonu alacağınız deneyim puanları oyun içi premium ögelerin kilidini açarak çeşitli silah kaplamaları, spreyler ve uğurların kilidini açıyor. 10 aşamadan oluşan ajan kontratları 17 farklı ajan için her biri farklı nitelikte premium skin barındırıyor.

2. Ücretsiz Savaş Bileti Bölüm Ödülleri

Ücretsiz savaş bileti bölüm ödülleri
Ücretsiz savaş bileti bölüm ödülleri

Ücretsiz savaş bileti bölüm ödülleri radyanitten oyuncu kartlarına kadar neredeyse birçok premium ödülü ücretsiz kazanabileceğiniz fırsatlar sunar. Kazandığınız radyanitlerle özel silah kaplamaları satın alabilirsiniz.

Ayrıca hareketli spreyler, göz alıcı silah aksesuarları ve nicesini savaş bileti bölüm ödüllerinden tamamen ücretsiz olarak elde edebilirsiniz.

3.Prime Gaming Valorant Ücretsiz Oyun İçi Ögeleri

Prime Gaming
Prime Gaming

Amazon’un prime üyelerine sunduğu özel fırsatlardan biri de şüphesiz Prime Gaming platformudur. Platform ücretli olmasına rağmen Amazon yeni üyelere ücretsiz 1 aylık deneme imkanı tanıyor.

Dolayısıyla Amazon Prime üyesi olarak hem platformun sunduğu birçok özel imkandan yararlanabilir hem de Prime Gaming’den Valorant oyun içi ögeleri ücretsiz olarak talep edebilirsiniz.

Her ay yeni bir oyun içi öge veren Prime Gaming, şimdiye kadar özel sprey ve premium uğur hediye etti.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
İlgili İçerikler